RS
|
EN

Kako da uvek pronadjes pravi komad garderobe brzo i lako

Nov 22, 2022 | Kućna upotreba

Sve česće se čuje red u kuci, red u glavi? Red u kući nam donosi dosta slobodnog vremena za stvari koje nas istinski ispunjavaju. Zasto bismo trošili vreme na sređivanje ormana kada nam sva garderoba moze biti pred ocima a pri ruci?

Kao sto ste do sada već sigurno i sami uvideli mnogo je lakse doći do kamada garderobe koji vise na vešalicama, nisu izgužvane i su lako uočljive, jos ako su vešalice odgovarajuce za svaki deo vašeg omiljenog komada vašim mukama je došao kraj.

Evo nekih naših modela koje vam mogu biti interesantne

  • Ravna vešalica idealna za košulje, majice i ostale gornje delove. Ovaj model se može koristiti za mušku i žensku odeću u zavisnosti od dimenzija. Ima i svoje verzije sa prečkicom za pantalone. Za zensku verziju mozemo Vam ponuditi useke na ramenima za bratele, i klipse za kačenje suknji.
  • Ukoliko zelite jedinstveni stil svog ormana, ova vešalice se moze kombinovati sa našim drugim modelom vešalice sa širokim ramenima koji odgovara masivnijoj garderobi kao sto su sakoi, jakne i kaputi.
  • Za one koji zele više od ovoga tu su specijalno dizajnirane vešalice u koje daju savrsenu potporu vasoj garderobi jer su zakrivljene tako imaju oblik tela

Ove vešalice takođe mogu biti razlicitih dimenzija kako vešalica tako i samih ramena u zavisnosti za koji komad garderobe se koriste.

SAM SVOJ DIZAJNERA

Želite prijatan, funkcionalan, moderan dom koji u potpunosti odgovara Vasim potrebama.

Naše vešalice se mogu potpuno uklopiti u tvoj enterijer.

Za koji god model da se odlučite sami birate boji vešalice, boju kukice, klipse i napravite pravu oazu u svom domu.

ZAŠTO SMO BAŠ MI VAŠ PARTNER

Iskustvo u ovoj oblasti pružilo nam je neophodno znanje koje je rezultiralo širokim asortimanom vešalica I kontinuiranim inovacijama kako bismo zadovoljili sve veće potrebe naših kupaca.

Kombinujući istinsku želju za odličnim kvalitetom za prvoklasnim drvetom, preuzetim iz obnovljivih izvora,  postali smo lider u proizvodnji drveneih vešalica u Evropi.

Poverenje nam pružaju domaći I stani dizajneri, kao I mnogi svetski brendovi.

“ONO STO VAM PRUŽAJU NAŠE VEŠALICE SU BESPREKORNE ZAVRŠNE OBRADE, TRAJNOST, ELEGANCIJU I MODERAN DIZAJN”

Ovo je POZIV da se družete sa nama i bićete sigurni da ste našli pouzdanog partnera za sve potrebe i poslovanje.

Open chat
Zdravo!

Kako Vam možemo pomoći?